GOA Awards 2015

04.09.2015 kl. 20:00 Turbinehallen, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

GOA Awards er Danmarks nye drag-pris som uddeles for første gang 4. september 2015 i Turbinehallen i Aarhus. Skønheder fra hele landet konkurrerer om titlen og i disse omgivelser lover vi et show i verdensklasse!

Det er ambitionen, at Aarhus Drag Teater med præmieren på GOA Awards i 2015 vil skabe en årligt tilbagevendende begivenhed, som altid vil ligge sidste lørdag i Aarhus Festuge, og netop her har vi endnu et link: Temaet for Festugen vil selvfølgelig afspejle sig i det show, man som gæst kan opleve. 'Lys – mere lys' er også det overordnede tema til GOA Awards 2015.

Når GOA løber af stablen 4. september kan publikum glæde sig til et show med tre runder, som vil udfordre de opstillede drags på forskellig vis. Første runde er en præsentationsrunde, anden tager udgangspunkt i eventyrverdenen og sidste runde er 'Lys – mere lys i eventyrskoven'.

Turbinehallen ligger centralt i Aarhus og vil danne rammen om GOA Awards i år. Stedet er opført i 1900 og tegnet af arkitekten Fritz Koch, som også tegnede den oprindelige Langeliniepavillon og de kendte ottekantede københavnske telefonkiosker. Turbinehallens charme og størrelse, de karakterfulde dekorationer og den helt specielle stemning kan ikke undgå at tilføre showet den varme og storslåenhed, som vi ønsker at skabe for publikum.

GOA Awards skal ses som endnu et bidrag til den stigende interesse, der er i Danmark for dragkunsten, og understøtte den glamourøse tilgang til scenen. Ud over æren vil der med GOA'en følge en præmie på kr. 12.000 til den dygtigste drag.

Helt konkret så sælges billetterne til showet fra 1. juni kl. 20.00, og med kun 400 pladser er der lagt op til et farverigt show, hvor man som gæst virkelig kan komme tæt på og få en oplevelse aldrig før set magen til i Aarhus. 

Aarhus Drag Teater er en lille forening, hvis primære formål er at fremme drag-kunstformen i Danmark, med omdrejningspunkt i Aarhus. Foreningen er helt nytegnet, og den valgte bestyrelse har allerede pålagt sig at afvikle to workshops og GOA Awards her i 2015. Formand for Aarhus Drag Teater, Dan Jensen, siger, at det er vigtigt for foreningen at skabe en fortrolig ramme for nye artister, som ønsker at prøve kræfter med den specielle og yderst elegante kunstform som dragshow er: "Arbejdet med det spirrende og nysgerrige vækstlag er vigtig, da det at starte ud som drag både kan være dyrt, fordomsbetonet og ikke mindst behæftet med stor usikkerhed," siger Dan Jensen, formand Aarhus Drag Teater.