FRÅS i Turbinen

05.09.2015 kl. 22:00 Turbinehallen, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Efterår betyder FRÅS i Aarhus og i år er ingen undtagelse. Turbinehallen vil i år danne rammen om intet mindre end FRÅS i rå mængder.

ϟ FRÅS i Turbinen ϟ Billet 95,- ϟ Åbent 22-05 ϟ

FRÅS er fester du aldrig glemmer og denne gang er vi nok i vores flotteste setup. Du kan slappe af i den øvre lounge; du kan slænge dig i sofaerne i krogen eller du kan danse kroppen i stykker foran hovedscenen.

Vi starter hyggeligt og lader festen flyve med en livekoncert med Asbjørn. Derefter er der DJs p hele aftenen.

Vi har selvfølgeligt små overraskelser hele aftenen. 

ϟ 3 Bars ϟ 2 DJs ϟ 1 Popstjerne ϟ

DATO : 5. Oktober
TID: 22:00 - 05:00
STED : Turbinehallen, Kalkværksvej 12, 8000 Aarhus C
ALDER : + 18

FRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅS! :)

---

Festen indledes med koncert af Asbjørn, og ud over at være fra Aarhus, så vil vi gerne lige fortælle jer lidt om ham og det univers han arbejder i.

Asbjørn er 22 år og fra Aarhus, men arbejder nu ud fra Berlin hvor hans karriere har taget fart. Han udkom i 2012 med sit debut album, og er nu igen aktuel med en udgivelsesmarathon ved navn Pseudo Visions. 

Brotherhood, der indleder Pseudo Visions: Chapter One er en sang om broderskab fra barndom til voksenliv. ”At dele blod kan styrke os såvel som skubbe os fra hinanden. Ting der forbinder os som børn, kan splitte os ad med alderen. Denne sang er min hyldest til broderskabets ubetingede kærlighed og den mande-diversitet, som broderskabet også repræsenterer”

Vi vil helt sikkert anbefale jer at lytte hans musik igennem, men mange vil nok stoppe op og opleve hans femte.
The Love You Have In You (Fifth Pseudo Vision) - her med homoseksualiteten i fokus.

Vi oplevede selv Asbjørn live på SPOT festivalen i Aarhus i år, og der er dømt energisk elektronisk pop fra scenen. Vi glæder os oprigtigt meget.